,

Βραβείο Εξαπατημένης

Ματσούκα Θέμος Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ Όλα

Στον μακρύ κατάλογο των εξαπατημένων του ΣΥΡΙΖΑ προσετέθη και η σπουδαία τραγωδός, Δήμητρα Ματσούκα, γνωστή στα καλλιτεχνικά πράγματα και ως Θεόμουνη Θεομουνίδου. Όπως η πλειοψηφία των σοφών Ελλήνων, έτσι κι αυτή, στο πρόσωπο του πρωθυπουργού μας είδε την ελπίδα για πρόοδο και ανανέωση, “έναν νέο άνθρωπο που θα έφερνε την αλλαγή”, πράγμα που την οδήγησε όχι απλά στο να τον ψηφίσει, αλλά και στο να κάνει instagram ειδικά για την προώθησή του. Προς επίρρωση της επιλογής της, έτσι, για να μη νομίζουμε ότι είναι καμιά χαζή, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρει πως στο instagram της ανέβασε και ομιλίες ενός διάσημου νομπελίστα οικονομολόγου που κι αυτός στήριζε Τσίπρα, μέχρι που κατάλαβε πως -δεν θα το πιστέψετε- ο τελευταίος δεν είχε plan b. Μετανιωμένη πια για την επιλογή της, η Δήμητρα μιλάει για την προδοσία που αισθάνθηκε στον κατεξοχήν φορέα της πολιτικής αξιοπρέπειας, τον Θέμο Αναστασιάδη.
Τέρμα η πολιτική, δηλώνει χαριτόλογα η Δήμητρα Ματσούκα. Τώρα πια, μόνο πλέξιμο. Δυστυχώς, στο σωτήριο αυτό συμπέρασμα κατέληξε αφού πρώτα μας φόρτωσε τη φαντασίωσή της από κοινού με ανθρώπους αντίστοιχης οξύνοιας.
Δήμητρα Ματσούκα Ωραία μου Κυρία

-Χαχαχαχα, σιγά καλιέ, πώς κάνετε έτσι; Στον επόμενο Μεσσία θα είμαι πιο προσεκτική!

 

Δήμητρα Ματσούκα Συνέντευξη

-Ντάξει, φιλαράκο μου να σου πω και κάτι όμως; Οι άλλοι καλύτεροι ήτανε;

 

Δήμητρα Ματσούκα σέξι

-Ώχου όμως, κοίτα να δεις, κάπου βαρέθηκα με τα πολιτικά, ε. Μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο, π.χ πόσο όμορφη είμαι;

 

-Ευχαριστώ. Η έξοδος είναι από ‘κεί.