,

Τρόμος: Η Χρυσηίδα Δημουλίδου περιγράφει πόσο της λείπει ο βίαιος πατέρας της και πόσο καλό της έκανε το ξύλο

Χρυσηίδα Δημουλίδου πατέρας κακοποίηση

Για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση μίλησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, λέγοντας πως αν ζούσε ο βίαιος πατέρας της, αυτή θα του φιλούσε τα χέρια και θα του έλεγε ευχαριστώ που την ατσάλωσε. Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι το μήνυμα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σύγχρονο κι αποτελεσματικό, καθώς το ζητούμενο από μια οικογένεια είναι να προστατεύει από τη βία κατακρίνοντάς την, όχι να την εφαρμόζει ώστε να καμαρώνει το θύμα με το αποτέλεσμα. Ωστόσο κάτι παραπάνω θα ξέρει η Χρυσηίδα, που ως γνωστόν κατήγγειλε και τους αεροψεκασμούς απ’ τους πρώτους:
Συγκινημένη η Χρυσηίδα, τονίζει πόσο της λείπει ο πατέρας της και πόσο ευεργετικό βρίσκει το ξύλο που της έδωσε. “Έκανε ό,τι μπορούσε” λέει προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, επισημαίνοντας ότι το ξύλο της έκανε καλό, γιατί μέσω αυτού έμαθε να υπομένει και να αντέχει. Στο κάτω κάτω, και ποιος γονιός δεν δέρνει το παιδί του; Sounds legit, δεν μπορώ να πω.
  • nansy123

    Η μαλακία ειναι ανίκητη… Άστο…

  • Fotis

    Για κάποιους το να είσαι αληθινός είναι έγκλημα. Προτιμούν την πλαστή και ψεύτικη εικόνα ενός ανθρώπου που στην ουσία δεν υπάρχει. Όλοι αυτοί που σχολιάζουν και χλευάζουν έχουν μια μάνα, μια αδερφή, μιά κόρη ατσαλάκωτη. τέλεια προσωπικότητα και IQ Τουλάχιστον 180. Ή είναι γυναίκες με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπράβο στην Δημουλίδου που είναι ο εαυτό της. Μπράβο που αδιαφορεί για το περίβλημα και όχι για το εσωτερικό.