,

Βραβείο Πολυτελούς Δράματος

Ελένη Μενεγάκη Σεϋχέλλες χιόνι

Δεν πίστευε στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη, όταν κουρασμένη απ’ το υπερπόντιο ταξίδι της διεπίστωσε ότι η Αθήνα δεν έχει το ίδιο κλίμα με τις Σεϋχέλλες, όπου και πέρασε τις γιορτές της. “Πρόκειται για σκάνδαλο, ποιος με πολεμάει;” φέρεται να δήλωσε νευριασμένη η παρουσιάστρια στους άνδρες της προσωπικής της φρουράς, λίγο πριν ταμπουρωθεί στο αεροπλάνο απαιτώντας να μεταφερθεί ξανά σε κάποιο κράτος με καλύτερη θερμοκρασία. Μάταια προσπάθησαν οι οικείοι της Ελένης να την πείσουν πως στη χώρα της είναι χειμώνας, άρα ο χιονιάς είναι κάτι αναμενόμενο. Η αγαπημένη σταρ τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από το team της να της αγοράσει ζέστη από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και να της την αποστείλει στα βόρεια προάστια το συντομότερο δυνατό.
Η Ελένη πληροφορείται μετά λύπης ότι η ενάτη Ιανουαρίου είναι μέρα που ημερολογιακά ανήκει στον χειμώνα. Με φρίκη ακούει τα μέλη του πάνελ της να περιγράφουν πόσους τόνους ξύλα έκαψαν στα φτωχικά τους τζάκια
Η Ελένη Μενεγάκη ζητάει από τη συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη, να αποχωρήσει προσωρινά απ’ το πλατό, καθώς το χιούμορ της επιβαρύνει την ήδη παγωμένη ατμόσφαιρα.

 

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη επιτέλους βρίσκει λίγη ζεστούλα μέσα σε σφαχτάρι που φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν απ’ το τομάρι της Έλενας Μακρή Λυμπέρη,

 

Αλεξάνδρου Μενεγάκη

Στο μεταξύ, δεδομένη θεωρείται η επανεμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή, καθώς η Ελένη έχει βάσιμες υποψίες πως το τριχωτό της κεφαλής του αποτελεί ιδανικό καταφύγιο ενάντια στον χιονιά.