,

Βραβείο Της Αγάπης Φαϊτκλαμπιά

Κώστας Σόμμερ Μπραντ Πιτ

Έκθαμβος έμεινε μπροστά στο ακτινοβόλο καλλιτεχνικό χάρισμα του Κώστα Σόμμερ ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με σχετική δήλωση του ίδιου του Κώστα Σόμμερ. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν τυχαία σε ένα κοσμικό κάλεσμα στο Λος Άντζελες μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Εκεί, ο Μπραντ εντόπισε κατευθείαν τον Κώστα, τον οποίο άλλωστε γνώριζε πολύ καλά από τους ρόλους του στις διεθνούς αναγνώρισης σειρές Η Αγάπη Ήρθε από Μακριά και Της Αγάπης Μαχαιριά. Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνας Τζολί δεν έχασε χρόνο και πλησίασε κατευθείαν τον Κώστα για να του εκφράσει τον θαυμασμό του και να του προτείνει να συνεργαστούν σε κάτι, οτιδήποτε έκρινε σκόπιμο ο Κώστας. Δυστυχώς, όμως, και παρά τις καλές προθέσεις του Κώστα απέναντι στον συμπαθή μα λιγότερο busy από τον ίδιο, γέρο, ηθοποιό, το πρόγραμμά του τελευταία είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, καθώς ο ρόλος του στις Προδοσίες του ΣΚΑΪ τον κρατάει πλήρως απασχολημένο. Παρ’ όλα αυτά, ο Κώστας έδωσε το κινητό του στον Μπραντ για να κανονίσουν κάτι μελλοντικά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εγγυηθεί κάτι. Φήμες, πάντως, λένε ότι ο Μπραντ Πιτ δε βλέπει την ώρα να τον σκηνοθετήσει ο Μανούσος Μανουσάκης σε κάτι αισθηματικά δραματικό.

Ως άνθρωπος, προσωπικότητα και αύρα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ο Μπραντ Πιτ. Ήταν να συνεργαστούμε μαζί σε ένα project, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Βρεθήκαμε ένα βράδυ σε ένα πάρτι και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μας συστήσουν. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του, λέγοντάς μου: «Εσύ είσαι αυτός ο Έλληνας που θα παίξουμε μαζί;». Είναι παιδαράς κι έχει εκτόπισμα μεγάλο.
Εδώ, σε έναν παλαιότερο μονόλογό του, ο Κώστας αποδεικνύει με λίγα λόγια το coolness που τον καταξίωσε σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του Μπραντ, ο Κώστας δεν δέχτηκε να συμπρωταγωνιστήσουν στο Fight Club, καθότι θεώρησε το cast υπερβολικά φλώρικο για τα δεδομένα του.

 

Εδώ, με τη Λίνα Σακκά. Όταν τη γνώριζε στον Μπραντ Πιτ, κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσε στον χωρισμό του από τη Τζένιφερ Άνιστον.

 

Κι εδώ, ο μόνος Έλληνας ηθοποιός εκτός του Κώστα, που ο Μπραντ έχει επανειλημμένα προσεγγίσει (ανεπιτυχώς) για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων