,

Βραβείο Εκλεκτής Συγγένειας

Τον καλύτερο τρόπο βρήκε η Μαρίνα Πατούλη να κλείσει τα στόματα των κακοπροαίρετων που σχολιάζουν αρνητικά το στυλ της, αλλά και να πάρει την ετεροχρονισμένη εκδίκησή της για όλο το πούληγκ που έχει κατά καιρούς υποστεί. Συγκεκριμένα, η χρυσοποίκιλτη περσόνα των βορείων προαστίων είδε το γούστο της να δικαιώνεται μέσα από την εκλογή του Donald Trump, ενός άνδρα διάσημου για την καλαισθησία και το λεπτό εικαστικό του αισθητήριο, και τον οποίο άλλωστε ολόκληρο το σύμπαν έχει σε μεγάλη υπόληψη. Στο μεταξύ, με συμπάθεια και πολλά χαμόγελα αντιμετώπισαν οι δημότες Αμαρουσίου τη δικαίωση της αισθητικής της Μαρίνας Πατούλη, καθώς πρόκειται ομολογουμένως περί συμπαθέστατου ατόμου, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι πως στη θρησκεία μας ο νεκρός δεδικαίωται.
Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου δεν δίστασε να μιλήσει και για το θέμα-καυτή πατάτα της σύγχρονης κοινωνίας, την απιστία, με διπλωματικότητα που θα ζήλευε και η Τατιάνα Στεφανίδου
11063322_10205127165632641_331548204_n

Εδώ βλέπουμε μια ολοφάνερα δικαιωμένη αισθητική.

 

marina-patouli-magio

Εδώ βλέπουμε την ίδια αισθητική να προστατεύει το γόνατό της από την υπεριώδη ακτινοβολία που απειλεί να της στερήσει τη δικαίωση.

 

maxresdefault

Κι εδώ βλέπουμε την κομμωτική εκδοχή των νορβηγικών Φιόρδ.

 

melania-trump-614x412

Εδώ, η Μαρίνα Πατούλη ατενίζει το μέλλον ανανεωμένη, μερικές ημέρες μετά τη δικαίωση της αισθητικής της.
Με την ευκαιρία, μάθε εδώ περισσότερα για τη μοναδική εναπομείνασα ανταγωνίστρια της Μαρίνας Πατούλη:

picmonkey-collage