,

Βραβείο Παγωμένης Κόλασης

Ακραία καιρικά φαινόμενα και έντονη πτώση της θερμοκρασίας πρόσεξαν πριν λίγες ώρες οι κάτοικοι της κόλασης, ενώ μυριάδες φούρνοι ανά την επικράτεια γκρεμίζονται χωρίς προφανή εξήγηση. Στο μεταξύ, σ’ ένα παρακμιακό μπουζουκομάγαζο στην άκρη του κόσμου, η Άσπα Τσίνα και η Ελεάνα Παπαϊωάννου έλυσαν τις διαφορές τους 14 χρόνια μετά το τέλος του fame story, αποδεικνύοντας ότι τα όπλα της κυρίας Κούκα και των ομοίων της δεν είναι αρκετά δυνατά για να κρατήσουν μακριά δύο οξύθυμες πλην ξεχασμένες απ’ το σύμπαν λαϊκές τραγουδίστριες που προφανώς έχουν πολύ περισσότερες ομοιότητες απ’ ό,τι διαφορές. Κι ενώ ο κόσμος περιμένει εναγωνίως ένα διάγγελμα του Ανδρέα Μικρούτσικου προς κάθε φεημστορίτισσα και φεημστορίτη της οικουμένης, φήμες θέλουν την Ιωάννα Κουταλίδου να ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο με την Εύη Δρούτσα.
Οι κακές γλώσσες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι 14 χρόνια μετά η Άσπα ένιωσε την ανάγκη να καπελώσει τραγουδιστικά την Ελεάνα, ωστόσο πηγές απ’ την πλευρά της Συριζαίας καλλιτέχνιδος διαψεύδουν, επισημαίνοντας ότι απλά η Άσπα τυχαίνει να είναι και να φαίνεται πολύ ανώτερη της συναδέλφου της.
eleana_aspa2

-Συνέχισε αυτό το ύφος για να δεις το πώς θα σου ορμήξω, μόνο αυτό σου λέω. Με φιλιά βρε χαζούλα, τι νόμιζες;

 

eleana_aspa

-Σσσ φοβήθηκα

-Άμα φας μπουνιά θα φοβηθείς όντως, όμως. Μπουνιά αγάπης βρε χαζή, τι νόμιζες;

 

eleana_aspa1

-Την οικογένειά μου μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια ρε συ Άσπα. Για να τα βάψω, να τους βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες και να σ’τα ξαναβάλω πίσω βρε κουτούλα μου
Ελλάδα, η κοιτίδα του πολιτισμού, 2002 μ.Χ